Kézfogás Projektiroda

A Kézfogás Klaszterrel együttműködő partnerek igény esetén egy olyan csapattal dolgozhatnak együtt, mely az alábbi tevékenységeket biztosítja: általános pályázatírás, projektmenedzsment, és ehhez kapcsolódó tevékenységek ellátása.

Projektmenedzsment

A sikeres megvalósítás érdekében teljes módszertani támogatást nyújtunk a projektekben. Segítünk az egységes projektmenedzsment sablonkészletet kialakításában, valamint egyes projektfeladatok elvégzésében is.

Költségelszámolás

Minden projekt aktuális költségállapota az egyik legfontosabb paraméter megvalósítás során. Kiemelt figyelmet szentelünk ennek a területnek: folyamatosan monitorozzuk projektek tervezett és tényleges költségfelhasználását.

Erőforrás-gazdálkodás

Ahhoz, hogy elkerüljük a rendelkezésre álló emberi erőforrások túl- vagy alulterhelését a párhuzamosan futó projektekben, megfelelő tervezés és ütemezés szükséges. Ebben segít szakmai csapatunk.

Projektek szakmai kapcsolata

Célunk a szervezeten belül zajló projektek szakmai kapcsolatainak feltérképezése. Azon projektekben, melyekben hasonló vagy egymásra épülő szakmai tevékenység zajlik, összehangoljuk és megfelelően ütemezzük azokat.

Kommunikáció

Biztosítjuk a projektekhez kapcsolódó információk áramlását, gördülékennyé tesszük a projekt szervezeten kívüli kommunikációját is. Szervezeten belül megteremtjük a projektekben felmerülő problémák, kockázatok megfelelő kommunikációját, a megoldások hatékony ismertetését.

Projekt-portfólió

A lezárt, a futó és a tervezett projektek pontos dokumentációjával, nyilvántartásainak naprakészen tartásával hatékonnyá és átláthatóvá tehető a projektek kezelése.

Projekt-helyzetjelentés

A projektiroda feladata, hogy mindig friss információval rendelkezzen a futó projektek aktuális állapotáról. Segítünk abban, hogy a projekt-helyzetjelentések mindig rendelkezésre álljanak.

Szeretne velünk együttműködni?

Ha olyan terméke, szolgáltatása, vállalkozása van, mellyel kölcsönösen segíthetjük egymást, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel