Munkaerőpiaci reintegráció

Esélyt adunk azoknak is, akik életük során még egyetlen napot sem dolgoztak

A megváltozott munkaképességű embereknek belépni és visszatérni is nehéz a munka világába. Mi esélyt adunk azoknak is, akik életük során még egyetlen napot sem dolgoztak. Segíteni, támogatni és felgyorsítani szeretnénk ezen csoportok munkaerőpiaci reintegrációját.

Észak-Magyarországon kevesebb a munkalehetőség, ugyanakkor a társadalmi problémák hatványozottan jelen vannak, éppen ezért a társadalmi vállalkozások kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen egyfajta megoldást nyújtanak a munkaerő-piaci integráció problémájára. Megfelelő képzés után a megváltozott munkaképességű emberek is képesek minőségi termékek gyártására, ezt számos hazai és külföldi jó példa is bizonyítja.

A munkaidő hosszát leginkább az általános egészségi állapot befolyásolhatja. Társadalmi vállalkozásainknál többnyire részmunkaidős állásokat kínálunk, de rugalmasan, 4, 6 vagy akár 8 órás munkakörök kialakítására is van lehetőség. A megmaradt képességek, eddigi munkatapasztalatok, az érdeklődés, illetve a meglévő, illetve fejleszthető kompetenciák figyelembevételével kínálunk munkalehetőséget a jelentkezők számára.

A munkára történő felkészítést is támogatjuk. A képzés ingyenes, a célunk, hogy a megváltozott munkaképességű emberek védett környezetben, a számukra legmegfelelőbb munkakörben, tartósan tudjanak elhelyezkedni és ezáltal alkalmassá váljanak a képességeikkel elérhető legmagasabb szintű foglalkoztatásra.

Szeretne velünk együttműködni?

Ha olyan terméke, szolgáltatása, vállalkozása van, mellyel kölcsönösen segíthetjük egymást, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel